Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău lansează proiectul YouthCareer

Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău lansează proiectul YouthCareer imprimare

15.12.2017  

Evenimentul se va desfăşura pe 16 decembrie în incinta V-Continental Business Center.

Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău provoacă tinerii să participe la o discuție privind necesitatea programelor de orientare profesională, posibilitățile de angajare existente pe piața muncii, provocările și posibile măsuri de depășire a acestora, cât și să afle despre noul nostru proiect- YouthCareer. 

La eveniment veți cunoaște mai detaliat programul vizitelor, cât și "Ghidul Viitorului Angajat", realizat cu suportul Direcției Generale, Educație, Tineret și Sport. 

Noi vrem să îți formezi o carieră de succes acasă!

YouthCareer este un proiect destinat elevilor din 10 instituții de învățământ din suburbii, cât și 10 centre de excelență, cu scopul de a informa tinerii referitor la modalitățile de identificare a profesiei potrivite și a oportunităților de angajare, despre instituțiile responsabile de consultarea tinerilor, și programele lor, tehnici de redactare a unui CV și sfaturi pentru un interviu reușit.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.