Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Expoziție de design vestimentar și pictură decorativă „O poveste de iarnă”

Expoziție de design vestimentar și pictură decorativă „O poveste de iarnă” imprimare

20.12.2017  

Lucrările vor fi expuse în perioada 19 decembrie 2017 -19 ianuarie 2018, în incinta Casa Radio, etajul II (orașul Chișinău, str. Miorița 1).

Centrul Republican pentru Copii și Tineret "ARTICO" în colaborare cu Studioul Radio pentru Copii și Adolescenți de la Radio Moldova organizează expoziția de design vestimentar și pictură decorativă „O poveste de iarnă”. 

Expoziția „O poveste de iarnă” cuprinde 80 de lucrări. 

Conducătorii acestei expoziţii sunt Diana Moldovanu şi Corina Covaliu.
Vernisarea expoziției a început pe 19 decembrie 2017 şi va dura până pe 19 ianuarie 2018, începând cu ora 15:00, la Casa Radio, etajul II (orașul Chișinău, str. Miorița 1).

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.