Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Festival naţional, ediţia a VIII-a

Festival naţional, ediţia a VIII-a imprimare

21.12.2017  

Ediţia din acest an a concertulului de iarnă va avea loc în incinta Palatului Republicii de pe str. Maria Cibotari 16, Chisinau, Moldova.

Asociația Muzical-Corală oferă publicului din Moldova cel mai important eveniment dedicat colindelor naționale și internaționale: Festivalul Național "Colinde, Colinde...", ediția a VIII-a.

Concertul are menirea de a introduce audiența în feeria atmosferei de Crăciun prezentând cele mai deosebite colinde combinate armonios de muzica instrumentală și cea corală. 
La eveniment programul artistic este constituit din: 10 coruri din Bălți, Rezina, Măgdăcești, Strășeni și Chișinău, în total 300 de voci alături de Moldovan National Youth Orchestra. 
Dirijor: Andriano Marian
Soliști: Elena Javelea 
Pe parcursul a 7 ediții anterioare, festivalul a reușit să adune împreună peste 1800 de coriști și peste 3500 de spectatori.
Bilete onlie: iticket.md
Bilete fizice: sediul iTicket (strada Pușkin 5a) 
Pret: 80 lei 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.