Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Spark Lab: Help a Bird! Eveniment pentru pasionaţii de ştiinţe

Spark Lab: Help a Bird! Eveniment pentru pasionaţii de ştiinţe imprimare

16.01.2018  

În 2018 am hotarat sa combinam programele Do-It-Yourself cu STEAM! Astfel a aparut Spark Lab si noi speram ca o sa adune impreuna entuziastii pentru conceptul de Upcycle si cei pasionati de stiinte.

Organizatorii spun că prima parte a evenimentul constă în:

Vom crea hranitori pentru pasarile din scuarul ARC. Le-am creat si suplinit cu seminte de floarea soarelui in 2017. Credem ca este o idee buna sa repetam proiectul si anul acesta. Voluntarii nostri ne promit ca fiecare hranitoare va avea si un element 3D printat. VA INCURAJAM SA ADUCETI CU VOI CONTAINERE MARI DE PLASTIC. MAI JOS VETI GASI EXEMPLE!

Cea de-a doua parte va fi:
Miercuri vom amplasa hranitoarele în scuar. Si pe parcursul lunilor friguroase care urmeaza, vom avea grija de ele.

Intrarea la centru se face doar cu prezentarea unui document de identitate: buletin, pașaport, carnet de elev/student, adeverință de naștere, etc. Participanții mai mici de 14 ani, trebuie să fie însoțiți de un adult. La intrare veți fi întâmpinați și escortați de voluntarii ARC.

Evenimentul este organizat de American Resource Center şi se află la prima ediţie.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.