Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Concurs fotografic: SAFE NET

Concurs fotografic: SAFE NET imprimare

02.02.2018  

SAFENET MOLDOVA - siguranţa pe internet începe cu tine ! Atrium Moldova în colaborare cu HomoDiversus şi Centrul Internaţional "La Strada", anunţă concursul fotografic la subiectul siguranţei pe internet.

Concursul este destinat tuturor celor pasionaţi de fotografie care doresc să redea un mesaj vizual în scopul sensibilizării publicului vis-a-vis de riscurile online și importanța navigării în siguranță pe internet.

Participarea la concurs este gratuită. Data limită pentru prezentarea lucrărilor este: 8 februarie 2018 ora 20:00.

Lucrările urmează a fi expediate la adresa pr.atrium@gmail.com, Mesajul trebuie să conțină: numele/prenumele şi vârsta autorului, localitatea, maxim 3 fotografii, denumirea fotografiilor, şi la dorinţă comentariile autorului la fotografii.

Cele mai bune lucrări vor fi premiate cu accesorii foto, vouchere şi alte premii. Vom reveni cu detalii.

Drepturile de autor ale tuturor fotografiilor înscrise trebuie să fie deținute de participantul la concurs.

Prin înscrierea la concurs participanții își exprimă consimțământul și permit organizatorilor de a folosi fotografiile înscrise în concurs, pentru promovarea în materialele de vizibilitate, paginile web sau în presă a concursului. Totodată, organizatorii vor putea utiliza și pe viitor fotografiile participante la concurs, în realizarea materialelor non-comerciale de comunicare și promovare, precum ar fi: calendare, afișe, broșuri, etc. Consimțământul este acordat cu titlul gratuit.

La rândul său organizatorii, se angajează să respecte dreptul moral al fiecărui autor, precum dreptul la paternitate, dreptul la nume și dreptul la respectarea integrității creației.

Participanții la concurs se angajează să nu afecteze drepturilor altor persoane.

Fotografiile selectate vor fi afişate pe 10 februarie în cadrul evenimentului Atelier SAFE NET MOLDOVA: https://www.facebook.com/events/1160870690682166/ 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.