Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Autoguvernarea Studenților a Universității de Stat din Moldova organizează „Gala ASUSM 2018”

Autoguvernarea Studenților a Universității de Stat din Moldova organizează „Gala ASUSM 2018” imprimare

06.02.2018  

Autoguvernarea Studenților a Universității de Stat din Moldova organizează „Gala ASUSM 2018” pe 8 februarie, ora 18:00, în incinta Summit Events & Conference Center.

Membrii ASUSM vor sărbători în această zi, 6 ani de activitate ai asociației. 

Invitații Galei vor fi persoane notorii: absolvenți ai Universității de Stat din Moldova, foști membri ai ASUSM și administrația USM. Atmosfera va fi încălzită de sunete de vioară, coordonate fiind de un grup de violoniști de la Casa de Cultură USM.

Astfel, vă invităm la evenimentul ,,Gala ASUSM 2018”, care va avea loc la data de 8 februarie, ora 18:00, în incinta sălii de conferințe Summit Events & Conference  Center, str. Tighina 49/3.

 

Pentru informații suplimentare:

Tel. 068420910- Președinte ASUSM,

Corneliu Ciorici

autoguvernare.usm@gmail.com

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.