Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Holland Education Day 2018: start înregistrare!

Holland Education Day 2018: start înregistrare! imprimare

15.02.2018  

Vino să participi la cea de-a 2-a ediție a celui mai tare târg educațional, adresat liceenilor și studenților care vor să-și continue studiile în universitățile olandeze!

Holland Education Day se va desfășura sâmbătă, 17 Februarie 2018, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret "ARTICO" din Chișinău (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169). Programul zilei va include:Holland Education Day te va pune față în față cu reprezentanții și studenții celor mai de top universități de științe aplicate din Olanda: HANZE, SAXION, THE HAGUE și AVANS. Aici, liceenii și studenții din Republica Moldova vor primi nu doar informații și consultații personalizate privind avantajele și condițiile studiilor în Olanda, ci și o șansă reală de a fi admiși on-spot (pe loc) la facultatea dorită.

Dacă alegi să aplici la una dintre universitățile-participante chiar în timpul evenimentului, vei beneficia GRATUIT de serviciul de consiliere și admitere oferit de EXCEL! 

Află mai multe detalii și  înregistrează-te aici Eduforum .

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.