Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Astăzi va fi lansat concursul „Batalia cărților”, ediţia a IV-a

Astăzi va fi lansat concursul „Batalia cărților”, ediţia a IV-a imprimare

20.03.2018  

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” invită comunitatea chișinăuiană să participe la evenimentul de lansare a Concursului de lectură Bătălia cărților, ediția a IV-a, realizat în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Octavian Goga" Cluj (România), care va avea loc marți, 20 martie 2018, la ora 14.00, în incinta Filialei „Ștefan cel Mare" (Chișinău, str. Decebal, nr. 91).

Bătălia Cărților este un concurs de lectură pentru copii de 11-14 ani și adolescenții cu vârsta între 15 și 18 ani, care sunt îndemnați să lectureze 10 cărți recomandate din literatura română și universală (lista cărților: http://hasdeu.md/item-ce-unde-cind-editia-2018-122/ ) și se va desfășura în perioada martie-octombrie 2018.

Detalii concursului, le găsiți aici:  http://hasdeu.md/ce-unde-cind-batalia-cartilor-11/ sau ne contactați la adresa de e-mail: bmactivitati@gmail.com, telefon 0 22 22 11 86.

Vă așteptăm să împărtășim bucuria lecturilor împreună!

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.