Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  ZIPhouse anunță deschiderea perioadei de înregistrare pentru Competiția de Decorare a Vitrinelor Fashion - ART OF DISPLAY!

ZIPhouse anunță deschiderea perioadei de înregistrare pentru Competiția de Decorare a Vitrinelor Fashion - ART OF DISPLAY! imprimare

12.04.2018  

Acceptă provocarea noastră și aplică acum la cea de-a doua ediție a Competiției „Art of Display”. Manifestă creativitate și fii tu cel care va decora vitrina unui magazin fashion pentru un brand local, într-o perioadă scurtă de timp, de doar 2 săptămâni.

Vitrinele sunt ferestrele către sufletul magazinelor, ele sunt cele care ne atrag, ne conving să intrăm într-un magazin şi chiar să cumpărăm! 

Pentru a vă putea înscrie în concurs, vă rugăm să citiţi cu atenție regulamentul şi să completaţi formularul de aplicare de mai jos. 

Formular!

FORMAT

- Data: 4 aprilie - 8 iunie, 2018
- Unde: ZIPhouse, Chişinău

TERMEN LIMITĂ

- Termenul limită de completare a Formularului de Aplicare: 24 Aprilie, 2018
- Înscrierea în concurs este gratuită, aplicarea poate fi accesată pe următorul link: https://goo.gl/forms/d9qxE7nbf8iiF8Q53 

ELEMENTE ALE CONCURSULUi

 - Aplicarea pentru Concurs şi selecţia participanţilor

- Lansarea concursului, elaborarea proiectelor de decorare a vitrinei

- Prezentarea şi Selecţia proiectelor

- Amenajarea şi decorarea vitrinei de magazin (va fi oferit suport în valoare de 3000 MDL pentru materialele necesare)

- Jurizarea vitrinelor decorate şi premierea finaliştilor.  

PREMII
• Curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising în cadrul M&W Merchandising and Windows School, Rusia, în perioada iunie-august 2018 (Premiul mare) sau altă oportunitate de instruire în valoare de până la 12000 lei;
• Expunere şi vizibilitate locală prin publicarea imaginilor vitrinelor/lucrărilor câștigătoare în revista specializată „Design Cafe&Club" - premiul oferit de Partenerul programului - Platforma Design Cafe & Club (Premiul mare, Locul II, Locul III). 
• Vouchere în valoare totală de 9000 lei - premiul oferit de Partenerul Concursului, Supraten (Premiul mare - 4000 MDL, Locul II - 3000 MDL, Locul III - 2000 MDL)
• Oportunitatea de a participa la workshop-ul „Fashion Window Display", cu Marina Kazakova, expert în Fashion Merchandising şi Window Display, Rusia (premiul pentru participanții selectați în competiție). 

Concursul este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida), în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), M&W Merchandising and Windows School (Rusia), Platforma Design Cafe & Club, Magazin Supraten, Cofetăria Dolce Parma, Magazin Crafti, Agenția de publicitate Orhid Color, Parteneri Video 25th Frame. 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.