Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  JAZZ’n Chișinău International Festival, ediția VI, aduce spiritual jazz-ului autentic la Chișinău în această primavară!

JAZZ’n Chișinău International Festival, ediția VI, aduce spiritual jazz-ului autentic la Chișinău în această primavară! imprimare

12.04.2018  

În cele mai bune tradiții jazz-iste, JAZZ’n Chișinău International Festival, adună unii dintre cei mai tari jazz-mani mondiali la Chișinău. Îndrăgitul festival se va desfășura în perioada 17-19 aprilie, la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”, în fiecare zi de eveniment începând cu ora 19:00.

Vino să trăiești spiritul liber și creativ al muzicii jazz alături de muzicieni care radiază vibrant energia jazz-ului prin fiecare nota luată. 

Program JAZZ'n Chișinău International Festival:

- 17 Aprilie - ,,Aga Derlak Trio'' (Polonia) ; ,,Tamara Lukasheva Duo'' (Ukraina, Germania)
- 18 Aprilie - ,,Roman Tulei Trio'' (Elveția); "Frederik Koster Quartet" (Germania)
- 19 Aprilie - ,,Jazz'n Chișinău International Project'' (Moldova)

De la prima sa ediție în 2013, JAZZ'n Chișinău International Festival, a reușit să adune profesioniști din întregul mapa mond, inclusiv jazz-mani din Letonia, Germania, Polonia, Italia, Senegal, România, SUA și altele, pentru a aduce sunetul și spiritul pur al jazz-ului în Moldova.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.