Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Moldovan National Youth Orchestra lansează seria celor peste 20 concerte din 2018 cu o premieră națională: Muzica Desenelor Animate

Moldovan National Youth Orchestra lansează seria celor peste 20 concerte din 2018 cu o premieră națională: Muzica Desenelor Animate imprimare

08.05.2018  

Pe 1 iunie, la Teatrul Verde, începând cu 18:00 simte magia copilăriei cu muzica ce-ți dă fiori și fredonează piesele îndrăgite din desenele animate din copilarie, alături de peste 100 de muzicieni și invitați speciali ai serii.

Vino să te conectezi cu copilul din tine pentru a privi secvențe din animații ce stârnesc emoții minunate, simți feeria magiei și împarți starea de bine cu copii și maturi frumoși, prezenți la eveniment! 

Detalii:
Muzica din animatele: Tom & Jerry, Alice in Wonderland , The Lion King , Frozen, Shrek, How to Train Your Dragon, Ну, Погоди !, Чебурашка и крокодил гена, Aladdin, Sleeping Beauty, Maria Mirabela, Маша и Медведь, va fi interpretată de Moldovan National Youth Orchestra în paralel cu ecranizare video. Pregătim adițional alte surprize muzicale.

Moldovan National Youth Orchestra este unica orchestră națională de tineret cu peste 120 concerte la activ realizate în Moldova, Ucraina, România și Germania.

Dirijor: Andriano Marian
Soliști: Stela Botez, Corul de copii Lia Ciocârlia, Corul mixt "Moldova"
Compozitori: Anastasia Lazarencu, Vitalie Mosiiciuc, Cristian Spătaru, Marian Ungur, Dan Țurcan

Pe lângă concertul magic, la eveniment vor fi amenajate mai multe zone de activități pentru copii, astfel încât să aveți parte de o zi minunată alături de întreaga familie și prieteni. 
Cu mai multe detalii revenim pe parcurs!

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.