Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Noaptea Studiourilor de Creație

Noaptea Studiourilor de Creație imprimare

15.05.2018  

Moldavian Design Week invită STUDIOURILE DE CREAȚIE să își deschidă ușile pentru o seară plină de evenimente, întâlniri cu specialiști din domeniu, prezentări de proiecte, networking și diverse activități conectate printr-o serie de obiective comune.

S-a dat startul înregistrărilor în cadrul compartimentului "Noaptea Studiourilor de Creație", un eveniment ce își propune să integreze studiourile de creație din Chișinău într-o serie de evenimente interactive ce se vor petrece simultan în sediile lor sau în spații conectate în timp de o noapte din perioada festivalului.

Prin intermediul acestui eveniment ne propunem să familiarizăm studenții, specialiștii din domeniu dar și amatorii cu studiourile participante, ȋntr-un cadru informal și relaxant, unde aceștia vor putea interacționa cu specialiști din domeniu, asista la prezentări, participa la sesiuni de networking și altele.

*La acest eveniment pot participa toate birourile de creație din Chișinău- completând acest formular http://designcafeclub.md/mdw18/formular-de-inregistrare/ - indicând "Noaptea Studiourilor de Creație" la secțiunea "compartimentul/ cartierul creativ selectat" și, același lucru la secțiunea "denumirea proiectului/produsului" selectat 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.