Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Studenți ai UTM, invitați să-și efectueze stagiul de practică la Termoelectrica S.A.

Studenți ai UTM, invitați să-și efectueze stagiul de practică la Termoelectrica S.A. imprimare

17.05.2018  

Zeci de studenți ai Universității Tehnice a Moldovei au posibilitatea să-și efectueze stagiul de practică în cadrul întreprinderii Termoelectrica S.A.. Mai multe locuri vacante au fost expuse joi, 17 mai, în cadrul Târgul locurilor de muncă și stagiilor de practică, destinat studenților și absolvenților UTM.

Locurile vacante pentru efectuarea stagiului de practică la Termoelectrica se adresează, în mare parte, studenților de la Facultatea Energetică și Inginerie Electrică, dar și de la Electronică și Telecomunicații; Calculatoare, Informatică și Microelectronică.
Specialitățile disponibile sunt:
- electroenergetică,
- termoenergetică,
- inginerie și management în energetică,
- inginerie și managementul calității,
- inginerie și management în telecomunicații,
- calculatoare,
- teleradiocomunicații.

În cadrul târgului, specialiștii Termoelectrica S.A. au oferit consultații studenților privind specificul de activitate al întreprinderii, proiectele în derulare, dar și despre condițiile privind desfășurarea practicii. Cei mai interesați studenți și-au lăsat CV-urile și s-au înscris pentru desfășurarea stagiului de practică.

Potrivit directorului general Veaceslav Eni, Termoelectrica este una dintre principalele companii energetice din Republica Moldova, respectiv, în calitate principal angajator al acestor studenți suntem interesați în mod direct ca ei să fie cât mai pregătiți în domeniu și să dispună de toate pârghiile necesare pentru dezvoltarea lor profesională.

Pe parcursul anului trecut, peste 70 de studenți și-au efectuat stagiul de practică la Termoelectrica S.A., o parte dintre fiind angajați în câmpul muncii. 


 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.