Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Termoelectrica S.A. premiază cei mai responsabili consumatori în cadrul campaniei „Achiți iarna – fii răsPLĂTIT vara”, ediția 2018

Termoelectrica S.A. premiază cei mai responsabili consumatori în cadrul campaniei „Achiți iarna – fii răsPLĂTIT vara”, ediția 2018 imprimare

21.05.2018  

Toate blocurile din capitală conectate la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET), care nu înregistrează datorii la consum, pot beneficia gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru iarnă. Pentru aceasta este necesar ca gestionarii fondului locativ să se înscrie, în perioada 01 iunie - 31 august, în cadrul campaniei „Achiți iarna – fii răsPLĂTIT vara”, organizată anual de către Termoelectrica S.A..

„Această campanie a devenit o tradiție frumoasă prin care premiem cei mai responsabili consumatori, care își achită  facturile pentru consumul de energie termică și apă caldă. Și în acest an, îndemnăm gestionarii fondului locativ să se mobilizeze împreună cu toți locatarii, pentru a se înscrie în campanie, astfel încât să beneficieze de lucrări gratuite de spălare hidropneumatică  și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire din blocul locativ.”, declară directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Condițiile de participare la campania „Achiți iarna - fii răsPLĂTIT vara", sunt simple, e necesar ca locatarii să reușească să-și achite restanțele pentru consumul de energie termică și apă caldă, iar gestionarul fondului locativ să scrie o cerere în formă liberă, către Termoelectrica S.A., în perioada 01 iunie - 31 august. Cererile urmează a fi depuse la Centrul Comercial al Termoelectrica S.A. din str. T. Vladimirescu,6, sau la sediile teritoriale Termoelectrica S.A.:
- sect. Ciocana - str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);
- sect. Centru - str. Ismail, 86A (022-274-098);
- sect. Râșcani - b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);
- sect. Botanica - str. Teilor 7/3;  (0-22-77 94 11)
- sect. Buiucani - str. V. Lupu, 63 (022-751-529);

Serviciile de spălare hidropneumatică  și testare la presiune a sistemelor interne sunt efectuate, de regulă, de către agenții economici licențiați în acest domeniu și costă câteva mii de lei, cheltuieli ce sunt suportate de către locatarii blocului.

În cadrul ediției de anul trecut a campaniei  "Achiți iarna - fii răsPLĂTIT vara" au fost premiate peste 60 de blocuri locative. 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.