Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Expoziție de artă contemporană și poezie

Expoziție de artă contemporană și poezie imprimare

22.05.2018  

Duminică, 27 mai 2018, ora 18:00, la "Wolfbros" Café, va avea loc debutul Galeriei și spectacolului de artă "EQUINOX", al cărui scop este să dezvăluie și să susțină talentele locale și oameni creativi.

EQUINOX este un eveniment dedicat întregului univers de trăiri care ne definesc momentul autocunoașterii. Aici și acum. Este apusul de soare și zorile conectate într-un singur moment, care însoțesc doi sateliți într-o călătorie minunată spre infinit în numele Artei - Poezia și Pictura. Nu vă fie frică să le pronunțați numele cu voce tare.

Sunt prietenii noştri, dragostea și inspirația. Oare gândul și reprezentarea lui, nu trăiește în fiecare dintre noi? Chiar și în cel mai pragmatic și analitic Sine trăiește un Eu creativ.

Seria de expoziții de artă și spectacole EQUINOX îţi va comunica totul despre arta contemporană, prin intermediul oamenilor care trăiesc, aici și acum, capabili să-şi facă auzite ideile, emoțiile prin propriile sale metode, fără a ezita în timp.

Călătoria în lumea artei va fi ghidată de: 
- Anna Ignatova, cu o introducere în arta contemporană şi prezentarea galeriei de artă;
- Mihai Ignat, despre cuvântul ca o imagine și lettering;
- Ioana Isaac, cu reflecţii poetice;
- Radu Poclitari, cu recital de poezie şi naraţie.

Dacă sunteți gata să vă deschideți autocunoașterii și să vă eliberați secretele împreună cu artiștii noștri contemporani.

05/27/2018 - 18:00 Wolfbros
Intrarea este gratuită.
Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul: 
+373 79709960 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.