Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Ne mișcăm și curățăm!

Ne mișcăm și curățăm! imprimare

22.05.2018  

Mișcarea este sănătoasă. Și curățenia la fel. De aceea am decis să combinăm două lucruri utile pentru un efect mai mare - ne mișcăm și curățăm.

În toată lumea plogging-ul devine un nou mod de viață. Amatorii de mișcare în aer liber curăță de deșeuri parcurile din localitățile lor. Așa că am decis să lansăm un astfel de trend și la Chișinău, căci oh, tare mult mai avem de curățat.

Întâlnirea la 9.00 în parcarea de la intrarea în Moldexpo. Fiecare venim cu saci de gunoi și mănuși. Apoi, după ce terminăm treaba, stăm la taclale savurând cafea/ceai și stând la soare. 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.