Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Primul Congres Internațional al Spnppc din Moldova

Primul Congres Internațional al Spnppc din Moldova imprimare

20.06.2018  

Primul Congres Internațional al Societății Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni din Moldova se va desfășura în perioada 27-29 Iunie 2018 la Chișinău.

Evenimentul are loc în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie "N. Testemițanu" și cu proiectul moldo-elvețian "MENSANA - Suport pentru reforma serviciilor de sănătate mintală în Moldova."

Tema acestei ediții, "Sănătatea mintală - O prioritate, prezență și necesitate a societății contemporane", se adresează provocărilor și aspectelor majore din sănătatea mintală în toată complexitatea ei.

Congresul va reuni personalități notorii ale psihiatriei, psihologiei și adictologiei din șapte țări (inclusiv Olanda, Elveția, Franța, România și India).

Pentru detalii și informații despre înregistrare și condiții pentru editare a articolelor științifice, accesați - http://sanatatemintala.md/ro/congres

Booklet informativ, găsiți aici - http://sanatatemintala.md/images/pentru_congres/booklet_RO_2018_02_20.pdf 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.