Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Participă la Hospice Bike Tour 2019 în beneficiul bolnavilor incurabili

Participă la Hospice Bike Tour 2019 în beneficiul bolnavilor incurabili imprimare

03.06.2019  

Înscrie-te la Hospice Bike Tour 2019 și oferă șansa celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare de viață în regiunile Republicii Moldova să trăiască cu demnitate și fără durere.

 

Hospices of Hope Moldova te invită la o provocare uluitoare pe bicicletă! Alătură-te echipei #HospiceBikeTour2019, de pe 14 până pe 18 iunie, şi descoperă Moldova şi România altfel! Traseul din acest an este Chişinău – Iaşi – Gura Humorului - Lacul Bicaz – Miercurea Ciuc – Braşov, trecând pe lângă locuri precum Pietrele Doamnei, coborând pe versantul drept al Lacului Izvorul Muntelui şi parcurgând Transrarăul - al treilea cel mai frumos drum montan din România!

Hospices of Hope Moldova invită toţi bicicliştii care pot face faţă unui traseu de peste 700 km în cinci zile (data de 19 iunie fiind rezervată revenirii la Chişinău) şi care vor face tot posibilul pentru a colecta donaţii în valoare de cel puţin 500 de euro pentru a dezvolta serviciile de îngrijire paliativă în regiunile Republicii Moldova.

Înregistrează-te acum pe https://hospicesofhope.md/hospicebiketour

Contribuie în calitate de donator sau sponsor al evenimentului, contactând organizatorii pe Facebook sau la cristina@hospicesofhope.md şi la +373 22 022 118 / +373 60 394 306.

Poţi susţine echipa de biciclişti dar şi cauza Hospices of Hope Moldova, printr-o donaţie, pe platforma virginmoneygiving, aici: https://bit.ly/2Xg91Hw

Toate detaliile despre eveniment - pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/318865285401603/

Evenimentul este realizat cu suportul Kaufland Moldova pentru al treilea an consecutiv.

O societate se dezvoltă atunci când ne implicăm fiecare, în binele comunității, dăruind susținere și grijă. Pentru Kaufland implicarea face diferența, din acest motiv rămânem fideli și suntem alături de cei care vor să-și dedice timpul și energia pentru o cauză. Sperăm ca Hospice Bike Tour să atragă cât mai mulți susținători care înțeleg nevoile stringenţe ale persoanelor ce suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață", a menționat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România și Republica Moldova.

“Sunt mândră că am ajuns la această ediţie a #HospiceBikeTour – o mare provocare pentru echipă şi participanţi. Şi în acest an, bicicliştii amatori vor parcurge un traseu de poveste în Moldova şi România. Ceea ce poate părea doar o vacanţă activă, este, de fapt, speranţa pentru o viaţă demnă şi fără durere a celor care se confruntă cu o boală incurabilă, în regiunile R.Moldova.

Vreau să-i îndemn pe toţi amatorii de ciclism să accepte provocarea #HospiceBikeTour2019. Iar pe cei ce nu pot participa, îi încurajez să ne ajute să readucem speranţa în vieţile pacienţilor noştri, cu o mică donaţie.

Le mulţumesc tuturor celor care sunt implicaţi în acest eveniment”, a menţionat Raluca Muntean, manager pe ţară Hospices of Hope Moldova şi Albania.

Sponsorii evenimentului sunt: Kaufland Moldova, BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A., KVG, Sade CGTH, Grawe Carat Asigurări S.A., Hai la Țară și Farmacia Familiei.
Parteneri strategici: Ministerul Afacerilor Externe și al Integrării Europene al Republicii Moldova, Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova și Ambasada României în Republica Moldova.

Hospice Bike Tour este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 700 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 15.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și peste o mie de persoane au primit ajutor umanitar sub forma de pungi pentru stomă și accesoriile necesare.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.