Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  #casăștii ce oportunități au tinerii

#casăștii ce oportunități au tinerii imprimare

27.09.2019  

Secolul XXI poate fi denumit secolul cunoștințelor și al oportunităților, iar tinerii sunt în căutarea celor mai relevante pentru ei. Youth.md vine în ajutorul acestora, oferindu-le posibilitatea să beneficieze de oportunități din prima sursă.

Prin intermediul campaniei, Clubul Studenților, organizația ce administrează Youth.md, urmărește informarea a cel puțin 40 000 de tineri despre oportunitățile naționale și internaționale existente de educație non-formală, promovarea mobilității și a schimbului de tineret prin extinderea participării Republicii Moldova în cadrul programelor Uniunii Europene „Erasmus Plus”.

Oportunități de dezvoltare în domeniul antreprenorial, programe de cooperare transfrontalieră și oportunități internaționale de instruire și voluntariat, programe de internship, educație non formală, activități offline cu privire la oportunitățile Erasmus+, proiecte transfrontaliere și alte oportunități naționale și internaționale existente – toate acestea se vor regăsi în cadrul campaniei.

Dacă vrei să fii la curent și să fii „înarmat”, urmărește toate canalele Youth.md pentru a putea beneficia de #oportunitățidinprimasursă.

Această campanie se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.