Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Grant de până la 10 000 lei pentru tinerii din raionul Cahul

Grant de până la 10 000 lei pentru tinerii din raionul Cahul imprimare

12.02.2020  

Fondul pentru Tineri Cahul vă invită să participați la Atelierul de instuire privind „SCRIEREA DE PROIECTE” destinat tinerilor interesați să aplice la PROGRAMUL DE GRANTURI MICI 2020, ediția a VII -a. Atelierul se va desfășura pe 8 și 15 februarie 2020, ora 10:00, în mun. Cahul, str. Independenței 6, Sala de Ședințe, etajul 4, Primăria Municipiului Cahul.

Sunt așteptați tineri din raionul Cahul, reprezentanți ai grupului de inițiativă și mentorii acestora care doresc să inițieze proiecte, prin care să aducă beneficii comunității. Participarea este gratuită - iar șansa de a câștiga un grant de până la 10 000 de lei pentru ideea de proiect este foarte mare.

Atelierul de instruire este realizat de către AO Perspectiva, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul, cu sprijinul financiar al Fundației Est-Europene din resursele acordate de Suedia.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.