Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  „Fii și tu vestitorul primăverii” – acțiune social-caritabilă

„Fii și tu vestitorul primăverii” – acțiune social-caritabilă imprimare

28.02.2020  

Pe data de 1 martie voluntarii Fundației de Binefacere „Casa Providenței” vor aduce simbolul primăverii în sufletele bătrânilor internați la Spitalul Clinic Municipal nr. 4.

Astfel, în prima zi de primăvară, înarmați cu mărțișoare confecționate manual, dulciuri și multă energie, voluntarii și-au propus să iasă din zona lor de confort și să interacționeze cu o altă generație – bunicuțele și buneii internați în acea zi.

Fiind prima inițiativă de acest gen, evenimentul vine atât să încurajeze tinerii să participe activ în acțiuni sociale – să învețe interacțiunea cu o altă generație, să învețe a dărui timp, zâmbete, îmbrățișări, cât și să ofere sprijin moral și bucuria primăverii persoanelor vârstnice internate în spital în acea zi – bătrânei care în mare parte sunt singuri și lipsiți de atenție.

Acțiunea va avea loc la ora 10:00, în incinta Spitalului nr. 4, de pe str. Columna 150, iar doritorii de a se implica în această acțiune sunt bineveniți să se alăture.

Pentru mai multe informații puteți contacta nr. 022 581970, sau expedia un mesaj la adresa electronică casaprovidentei@gmail.com.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.