Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Vino la Noaptea cărților deschise la Cartier și obține reduceri de 50 la sută!

Vino la Noaptea cărților deschise la Cartier și obține reduceri de 50 la sută! imprimare

04.03.2020  

Editura Cartier împlinește 25 de ani. Cu această ocazie, vineri, 6 martie crt, în Librăriile Cartier va avea loc Noaptea Cărților Deschise, ediția a XI-a. Cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68).

 

Librăriile vor avea un program prelungit: de la ora 9.00 până la ora 23.30.

Autori Cartier vor fi în librării pentru autografe, recomandări.

Programul va conține, începând cu ora 18.15:

O seară de poezie de dragoste - sub genericul: (s)ex libris Cartier.

Topul cititorilor Cartier: cele mai bune 25 de cărți în 25 de ani ai Editurii Cartier (5 domenii: literatură română, literatură străină, carte de istorie, carte de referință & albume, carte pentru copii). 25 de premii pentru participanții la top.

Scriitori de top vor recomanda cărți de raftul întâi.

Decernarea Premiului Om de Cuvânt 2019. Omul de Cuvânt 2019 va fi ales din cei cinci finaliști în seara de vineri, 6 martie, la Librăria din Centru.

Nominalizări:

Vitalie Ciobanu, scriitor 

Nina Corcinschi, critic literar 

Dumitru Crudu, scriitor

Victoria Cușnir, jurnalistă radio

Andrei Ţurcanu, critic literar și poet

Laureații Om de cuvânt: Vladimir Beșleagă (2013), Maria Șleahtițchi (2014), Lucia Țurcanu (2015), Dorin Recean (2016), Eugen Lungu (2017), Mariana Jitari (2018), Vasile Romanciuc (2020).

Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.