Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  CENTRUL DE AGREMENT și DIVERTISMENT VATRA

CENTRUL DE AGREMENT și DIVERTISMENT VATRA imprimare

Complexul Etno-cultural VATRA

19.05.2020  

Întreaga noastră viață este strâns legată de pământ și de călătorii. O nouă călătorie este o nouă dimensiune. Dar mai ales, călătorind în țara ta, învățăm mai mult din propriile tradiții sau din tradițiile popoarelor vecine.

O vacanță în țara ta, îți oferă șansa de a fi cu tine, de a avea clipele de liniște si de reculegere ce te conectează cu trecutul și prezentul, deschizându-ți noi oportunități acasă la tine. Este o modalitate de a te cunoaște pe tine însuți și de a fi alături de familie.

R. Moldova are un suflet mare, o bogăție enormă și o cultură foarte variată. Patria mamă are o mulțime de secrete ce așteaptă să fie descoperite: poteci șlefuite cu povești străbune și mâini aspre îmbrăcate de muncile grele ale vremurilor trecute. Fără patrioții noștri și fără străbunii care au luptat pentru ca ea să-și păstreze minunile, țara noastră nu ar fi fost ceea ce este acum. Și niciodată nu am fi aflat cât de frumoasă este dulcea noastră țărișoară daca nu ar fi fost călători adevărați care să se întoarcă acasă cu dragostea de țară, cu iubirea față de merindele care le lipsesc și cu experiența lor de-o viață. Și aici e momentul perfect să vă propunem locul din sânul naturii, unde se păstrează cu sfințenie tradițiile și obiceiurile străvechi, care dorim să o propunem în această perioadă pentru a vă petrece vara pe meleagul natal.

Una dintre cele mai frumoase locații este Complexul Etno-Cultural VATRA. O destinație pe care ași adăugat-o de foarte mult timp pe lista de dorințe.

Totul pornește de la un simplă evadare de weekend. Te face apoi să-ți dorești mai mult, să visezi către această destinație. Dacă natura este locul tău de suflet atunci cu siguranță aceasta este destinația perfectă.

Pensiunea Agroturistica VATRA, îmbină tradițiile moldovenești cu cele moderne și oferă vizitatorilor un restaurant tradițional, un parc de agrement sportiv, teren de fotbal, sală de conferințe, sală pentru evenimente, spații pentru a rămâne la cort peste noapte, o scenă imensă cu posibilitatea  de organizare a activităților de zi și distracții de noapte, etc.

Restaurantul „Vatra Neamului - Iurta, oferă posibilitatea de organizare a evenimentelor cu capacitatea de 100 de persoane.

• Terasă Domnească de Vară (dotată și prevăzută pentru condițiile climaterice nefavorabile) la fel poate găzdui o capacitate de 100 de persoane. Este concepută pentru petreceri mai intime, în sânul naturii. Datorită amplasării foarte reușite, aceasta oferă posibilitatea creării unei ambianțe de nedescris. Terasa are și zonă de picnic cu mini teren de joacă pentru copii.

• Spații rustice de atractivitate turistică:

– Bordei (funcționabil în toată perioada anului și dotat cu încălzire) care îți amintește de casa bunicii, curtea, cuptorul, terasa, meniul, atmosfera și liniștea din preajmă te teleportează în copilărie.

– Pivnița domnească (100 m2) plină cu bunătăți, produse de casă ecologic pure.

– Zonă muzeistică.

– Căsuță țărănească (sec. IX) dotată cu toate atributele timpului (beci, gradină, cuptor, pe viitor și animale și păsări de casă).

– Zona de camping (dotată cu toate condițiile necesare, WC de mare capacitate, cabine de duș cu apă caldă etc.), perfect pentru organizarea taberelor de vară și de creații artistice.

• Zona distracții pentru maturi:

– Aventura Park (tiroliana cu zone pentru aventurieri);

– Tir Medieval (tragere cu arcul, aruncatul de topoare) ;

– Teren de mini- golf.

• Zona distracții pentru copii:

– Teren de joacă dotat cu elemente atractive (trambuline, jucării, scrâncioburi pentru micuți și părinți) ;

– Foișoare verzi, frumos amenajate pentru a asigura liniștea și confortul mult căutat.

• Drumeții în codri.

• Curse cu ATV-urile prin inima codrilor.

• Hotel (9 camere duble), fiecare cameră cu acces direct la spațiile verzi.

• Parcare (păzită, la cantități mari de autovehicule).

Ia-ți prietenii și veniți la Complexul VATRA, unde vei putea savura cea mai mare doză de emoții încărcate cu energie!

În cel mai scurt timp va fi publicat programul de activități pentru toată perioada de vară: discotecă în aer liber în fiecare week-end, cinema în aer liber, evenimente culturale, teatru în aer liber, serate nocturne cu amenajarea zonelor de camping, etc... (program de funcționare adaptat noilor cerințe cu privire la activarea parcurilor și zonelor de agreement).

 

Director Centrul de agrement VATRA

Viorica Moraru.

Detalii: 079551133

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.