Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  22 de „Filme din Moldova” vor fi difuzate la începtul lunii septembrie

22 de „Filme din Moldova” vor fi difuzate la începtul lunii septembrie imprimare

25.08.2020  

22 de filme moldovenești au fost selectate pentru a fi difuzate în cadrul proiectului „Filme din Moldova – online”, în perioada 2-8 septembrie.

Timp de o săptămână, cinefilii vor avea ocazia să vizioneze gratuit, online și la TV, pelicule autohtone, realizate de cineaștii moldoveni, în ultimii trei ani.
Locurile sunt nelimitate!
Programul include filme de ficţiune, documentare şi filme de animaţie (atât de lung, cât şi de scurtmetraj), produse exclusiv în Republica Moldova, care vor putea fi vizionate la TV și pe site-ul cinema.ucm.
Programul integral „Filme din Moldova – online” poate fi găsit și pe cinema.ucm.md sau pe pagina de Facebook Filme din Moldova – online.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.