Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Lansare de carte. „Alexandru Plămădeală: un promotor al frumuseții clasice”

Lansare de carte. „Alexandru Plămădeală: un promotor al frumuseții clasice” imprimare

20.10.2020  

Marți, 20 octombrie 2020, la ora 15.00, Muzeul Național de Literatură „Mihail Kogălniceanu”, organizează lansarea cărții „Alexandru Plămădeală: un promotor al frumuseții clasice” (selecție, prefață, tabel cronologic și coordonare de Vasile Malanețchi).

Volumul a apărut la Editura Știința, în colecția „Personalități notorii”, și a fost elaborat în cadrul Muzeului Național de Literatură „Mihail Kogălniceanu”.

Prezintă: Maria Șleahtițchi, Vasile Malanețchi, Tudor Stăvilă, Mircea V. Ciobanu, Arcadie Suceveanu, Dumitru Bolboceanu, Vladimir Beșleagă, Lucia Țurcanu.

Evenimentul va avea loc în Sala cu oglinzi a Casei Scriitorilor (str. 31 August 1989 nr. 98, Chișinău) și va fi difuzat live pe pagina de Facebook a muzeului.

În condițiile pandemiei, numărul invitaților la eveniment este limitat, iar persoanele prezente vor respecta măsurile de protecție sanitară.

 

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.