Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  A.O. „Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău” recrutează voluntari în echipa sa!

A.O. „Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău” recrutează voluntari în echipa sa! imprimare

Voluntariatul este cel mai bun exemplu al democraţiei

20.10.2020  

A.O. „Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău” (CMTC) este o organizație a tinerilor, rolul căreia este de a reprezenta tinerii din municipiul Chișinău în raport cu autoritățile publice locale. CMTC a fost creat în anul 2015, la inițiva tinerilor, de Ziua Orașului Chișinău. Ulterior, acesta a fost nominalizat drept "Cel mai bun Consiliul de Tineret" (Gala premiilor pentru sectorul de tineret, MECC 2016) și "Cel mai activ ONG urban" (Festivalul Voluntarilor 2017).

CMTC derulează proiecte socio-culturate, educaționale, de activism și implicare civică, de capacitare a tinerilor în domenii precum: advocacy, dezbateri, discurs public, scrierea de proiecte, time-management, inteligență emoțională, etc.

Devenind parte a familiei CMTC, ai şansa de a afla cum are loc activitatea în cadrul unui consiliu de tineret, de a transforma ideile în proiecte de amploare, de a participa la organizarea şi coordonarea evenimentelor, dar şi de a îţi crea noi prieteni şi relaţii durabile şi de încredere. CMTC este organizaţie gazdă de voluntari, care oferă carnet de voluntar fiecărui membru şi oferă numeroase oportunităţi de suplinire a acestuia cu ore de voluntariat.

Aşadar, dacă eşti interesat de a deveni parte a acestei organizaţii de tineret, nu rata ocazia şi aplică acum pentru a fi voluntar în unul din următoarele departamente:
-Proiecte Educaţionale şi Culturale;
-Resurse Umane;
-Parteneriate şi Relaţii Externe;
-Comunicare Organizațională și Digitală;

Pentru aplicare, completează formularul, iar noi te invităm la interviu! Termen limită: 31 octombrie. https://forms.gle/QEtoLELaEXn1rY9d7 

Mai multe detalii, pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/CMTChisinau/ 

 

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.