Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  „Mă cauți” este piesa de debut a tânărului interpret - Ion Popescu

„Mă cauți” este piesa de debut a tânărului interpret - Ion Popescu imprimare

10.11.2020  

Tânărul interpret, Ion Popescu este stabilit de ani buni la Berlin, Germania, dar originar este din localitatea Cociulia, raionul Cantemir. El a debutat în muzică acum câteva zile cu balada romantică – „Mă cauți”.

Ion Popescu a devenit popular, recent, pe internet, datorită unui filmuleț, în care el cântă la nai, într-o mașină, în timp ce aceasta era în mișcare,  în ziua când în Republica Moldova s-au desfășurat Alegerile Prezidențiale 2020 (turul 1), motivând lumea să meargă la vot.

Piesa Mă Cauți este în colaborare cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul acestuia din Spania, The Master Of The Sound, iar momentan, artistul este în campania de promovare a piesei.

Ion Popescu este absolvent al Centrului de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga”, dar și absolvent al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, ulterior, pentru o perioadă scurtă a activat în calitate de profesor de cobză la Școala de Arte din or. Strășeni, ca în cele din urmp, să decidă să ia viața de la capăt, acolo, la Berlin.

Interpetul mai promite surprize muzicale la începutul lui 2021.

Piesa „Mă cauți” o puteți vizualiza accesând link-ul de YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=pZrSLfe6VuI.

 

Fotografii: Arhiva personală

 

DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.