Prima pagină / Lucruri / Cărți  /  Întâlnire literară cu tânăra scriitoare Corina Bezdîga

Întâlnire literară cu tânăra scriitoare Corina Bezdîga imprimare

06.10.2017  

Dorește ca bărbații să îi citească cartea, mai apoi să fie ambalată frumos și dăruită pentru a lor femei, însoțită de un buchet de liliac și un vin rose. Totodată, să fie citită și de femei, citită în brațele bărbatului pe care îl iubește și în acest mod să își expună sentimentele față de acesta.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Corina Bezdîga ia cu asalt arena literaturii, fiind bolnavă de Dor a așternut cu atâta măiestrie și sinceritate toate sentimentele laolaltă ca să le poată împărți cu cititorii săi. De data aceasta a ales Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova, la data de 5 octombrie pentru a povesti fără perdea și fără prejudecăți despre versurile sale și despre cum a început traseul spre literatură.

Studenții de la Jurnalism au rămas surprinși de creațiile sale și răsfoind cartea „Bolnavă de Dor” au dat citire versurilor sale și i-au adresat scriitoarei o mulțime de întrebări.

„ Întâlnirea cu Corina Bezdîga a fost foarte interesantă, a fost o discuție de suflet. Felul său  de a scrie mă reprezintă în totalitate, cât despre Corina mi-a lăsat o impresie bună, e un om deosebit frumoasă la chip cât și la suflet. Cartea sa mi-a trezit un mare interes și aștept cu nerăbdare să-i răsfoiesc capodopera”, a spus Alina Cerneavschi, studentă.

Tânăra scriitoare a rămas surprins plăcută de întâlnire, astfel le-a promis studenților că va reveni ori de câte ori va avea posibilitatea.

„ Stăteam zi de zi la birou și simțeam că ceia ce fac nu e pentru mine, astfel mi-am urmat visul pentru că atunci când scriu mă regăsesc pe mine. Cartea „ Bolnavă de Dor”  a fost o surpriză, practic nu am făcut nimic decât am scris versurile de restul s-a ocupat un băiat, care a apreciat mult felul în care scriu și modul de gândire… mă bucur că acasă în Moldova am o echipă atât de mare, care lucrează la următoarea lansare de carte „ Tandem” și culmea fără bani, o fac din plăcere” a precizat scriitoarea, Corina Bezdîga.

Menționăm că Corina Bezdîga este o tânără scriitoare din Republica Moldova stabilită de 8 ani în România, la Brașov. E îndrăgostită de țara ei și găsește mereu ocazii și modalități de a reveni acasă. Recent s-a reîntors la Chișinău pentru a-și lansa cea de a ll-a carte cu titlul „ Tandem”. Lansarea va avea loc pe 18 octombrie, la Biblioteca Municipală „Petriceicu Hașdeu”,  începând cu ora 18:00. Alături de autoare, echipa ştiripozitive.eu vă așteaptă la eveniment.

Cristina Dogot

 

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.