Prima pagină / Lucruri / Cărți  /  (VIDEO) Scriitorul Igor Guzun a lansat „BINE” la Chişinău

(VIDEO) Scriitorul Igor Guzun a lansat „BINE” la Chişinău imprimare

02.03.2018  

Scriitorul Igor Guzun a lansat noua sa carte intitulată „BINE”. Aceasta conține 69 de texte scurte și 8 cărți poștale și este o carte „despre oameni și obiecte, despre dragoste și acasă”.

Cartea a fost lansată la Chișinău, în incinta Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu", unde cei prezenți au avut posibilitatea să se bucure de o seară cu muzică, vorbe bune și hrană pentru suflet. 

Cei mai fideli cititori ai săi au fost prezenți la eveniment, spunând că au rămas plăcut surprinși de noua operă a autorului. 

Precum a dezvăluit și scriitorul, cartea este despre lucrurile mărunte din jurul nostru care ne ajută să ne simțim BINE, iar aceste lucruri mici și neînsemnate devin importante pentru noi, dacă sunt legate de oameni.

Pe lângă faptul că lansarea s-a încheiat cu „BINE", au urmat multe aplauze pentru autor și noua sa carte, care povestește că binele există, chiar dacă uneori nu se vede. 

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.