Prima pagină / Lucruri / Cărți  /  (VIDEO) A fost lansat volumul de poezii „Adio, lucruri” de Igor Guzun

(VIDEO) A fost lansat volumul de poezii „Adio, lucruri” de Igor Guzun imprimare

16.03.2018  

Scriitorul Igor Guzun a adunat cele mai frumoase trăiri sufletești din copilărie până în prezent și le-a așternut într-un volum de poezii.

Cartea intitulată „Adio, lucruri" a fost lansată în premieră la Chișinău, în incinta Librăriei din Centru.

Apărută la editura Cartier, cartea a fost coordonată de Emilian Galaicu-Păun.

La lansarea cărții cu un gând bun au venit scriitorul Vsevolod Cernei, realizatorul radio și TV Sergiu Bezniţchi, regizorul Grigore Bechet și muzicianul Lilian Severin.

Profesoara Mariana Jitari a rămas atât cucerită de farmecul stilului autorului Igor Guzun cât și de întregul tablou creat pe parcursul serii. 

Am asistat la o seară caldă, calmă, emoționantă, în care cei prezenți s-au încărcat cu energie pozitivă, iar autorul mai împlinit ca înainte.

Cartea conține 80 de poeme și este însoțită de numeroase fotografii cu mesajele din telefon, conversațiile de pe rețelele de socializare ale autorului.

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

Sursă foto: Mircea Zatushevschi 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.