Prima pagină / Lucruri / Cărți  /  „Ia o carte – Donează o carte”

„Ia o carte – Donează o carte” imprimare

10.09.2019  

Locuitorii orașului Cahul au posibilitatea de a citi mai mult, asta datorită bibliotecii stradale recent lansate. Pe data de 7 septembrie, a avut loc deschiderea oficială a proiectului „Ia o carte – Donează o carte”, realizat de către echipa Pro-Lectura, studenți ai Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul.

Toți doritorii de a lua o carte nouă o pot face  în schimbul unei cărți donate bibliotecii publice. Aceasta se află în Parcul Central „Grigore Vieru”, orașul Cahul.  

Acest proiect este implementat în cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri – 2019, ediția a VI-a, cu suportul financiar al YouthBank Cahul, Fundației Est-Europene din sursele acordate de Suedia, în parteneriat cu Primăria municipiului Cahul.

 

Sursa foto: Fondul pentru Tineri Cahul

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.