Prima pagină / Lucruri / Cărți  /  Cinci cărți recomandate pentru 2020 de Diana Mihuță&Cărturești

Cinci cărți recomandate pentru 2020 de Diana Mihuță&Cărturești imprimare

18.12.2019  

Stiripozitive.eu împreună cu cei mai cititori dintre noi vine cu recomandări de cărți pentru anul 2020. De această dată cele cinci titluri de carte sunt de la Diana Mihuță, librară și asistentă de PR la Cărturești Chișinău. Vezi în materialul ce urmează de ce ar trebui să le citești.

1. „4 Ore-Săptămâna de lucru” de Timothy Ferris. 

O carte rețetă, care pe o parte îți arată toate atu-urile unui program de lucru restrâns, pe altă parte te provoacă să analizezi minuțios rutinele de lucru. 

 

2. „Shoe Dog” memoriile creatorului Nike de Phil Knight. 

Lectura acestei biografii îți poate oferi senzația unui roman de acțiune. Bun de citit chiar și fără a ști prea multe lucruri despre ghete, Nike sau creatorul lor, le afli pe toate pe parcurs. 

 

3. „The Testaments” de Margaret Atwood. 

Continuarea romanului „Povestea Slujitoarei”, care se găsește în librăriile noastre, deocamdată doar în limba engleză. Așteptăm traducerea sau ne provocăm să ne lăsăm cuprinși de atmosfera autentică a republicii Gilead.

 

4. „Maria Tănase. O fântână pe drum secetos” de Simona Antonescu.

Colecția de biografii romanțate, lansată de editura Polirom toamna asta merită toată atenția. Noi am ales-o pe Maria Tănase, că ne este dragă și știm mai puțin despre ea. 

 

5. „Casa Inglezi” de Alexandru Bordian. 

Cartea perfectă pentru vacanța de iarnă. Fă-ți un vin fiert cu portocale și imaginează-te în Chișinăul de la început de secol XX. Detectiv în decor istoric și citez „o carte care îmbină cruzimea cu erotismul”. 

 

Cărțile pot fi găsite în librăria Cărturești Chișinău. 

Fotografii: Arhiva personală 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.