Prima pagină / Lucruri / Cărți  /  Biblioteca Virtuală Humanitas poate fi descărcată gratuit

Biblioteca Virtuală Humanitas poate fi descărcată gratuit imprimare

26.03.2020  

Aproximativ 45 de ebook-uri din Biblioteca Virtuală Humanitas sunt puse, gratuit, la dispoziția publicului în perioada de carantină. Deși librăriile fizice au fost închise, cei de la Humanitas te îndeamnă să citești o serie de cărți în format pdf, printr-un simplu click.

Printre cele 45 de ebook-uri se numără opere clasice precum: Marele Gatsby, Doamna Dalloway, Alice în Țara Minunilor sau Portretul lui Dorian Gray. De asemenea, în bibliotecă se regăsesc și opere ale autorilor români: Gabriel Liiceanu, Ana Blandiana, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu și alții. 

„Cărţile nu au termen de expirare. Pot fi citite şi generaţii mai târziu, în formate pe care autorii nu şi le puteau imagina. Poveşti şi întâmplări de ieri şi de azi, libere de drepturi de autor sau pe care scriitorii ni le-au dăruit – în biblioteca noastră virtuală cu pdf-uri gratuite”, îndeamnă Humanitas.

Biblioteca Virtuală poate fi accesată aici.

Stiripozitive.eu te îndeamnă să citești în continuare, iar în aceste vremuri să susții librăriile și librarii prin plasarea comenzilor online.


Sursa foto: TheWorldNews.net

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.