Prima pagină / Oameni / Business  /  Rudolf Kalousdian: de la desenele pe foaie la cele pe alte suprafeţe

Rudolf Kalousdian: de la desenele pe foaie la cele pe alte suprafeţe imprimare

13.06.2014  

Rudolf este unul din tinerii care și-a urmat visul copilăriei. Un vis poate mai deosebit decât al altor copii – să aibă propriul salon de tatuaj.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Rudolf s-a mutat de un an la Chișinău pentru soția lui, avea de gând să înceapă un mic business, din care să trăiască, dar a ajuns să deschidă un salon de tatuaje. 

El spune că oamenii din Moldova încă se tem de oameni tatuați, dar de fapt aceştia sunt la fel ca ceilalți, doar că mai coloraţi.

Oamenii zic că tatuajele țin mai mult decât dragostea. În ziua când mori, încetează și dragostea și viața familia, dar tatuajele vor trăi în coșciugul tău și sub pământ vreo câteva luni, probabil”, a mai adăugat Rudolf.

Rudolf Kalousdian Rudolf Kalousdian Rudolf Kalousdian Rudolf Kalousdian Rudolf Kalousdian Rudolf Kalousdian Rudolf Kalousdian Rudolf Kalousdian
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.