Prima pagină / Oameni / Business  /  (Video) Bucuriile antreprenorului Vladimir Stratanenco

(Video) Bucuriile antreprenorului Vladimir Stratanenco imprimare

21.07.2014  

Antreprenorul Vladimir Strataneco are multe bucurii în munca pe care o face zi de zi. Dar cea mai importantă bucurie pentru el este că a reușit să-şi convingă angajații să nu mai plece peste hotare, ci să rămână să lucreze la fabrica de mezeluri. Și oamenii acum nu regretă.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Update 21 iulie 2014

Antreprenorul Vladimir Strataneco a fost protagonistul vizionărilor şi dialogurilor cu tinerii, desfăşurate la Recea, Râşcani, şi Vadul lui Vodă, la 15, 17 şi 21 iulie 2014 de echipa Stiripozitive.eu în cadrul iniţiativei „Cât ai zice UE”, susţinută prin intermediul unui grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. 

04.07.2014

Vladimir Stratanenco este omul de afaceri, care împreună cu prietenul lui a creat la Brăviceni, Orhei o fabrică de mezeluri. Acolo sunt angajate 8 persoane, însă Vladimir crede că în viitor acest număr se va ridica la 15 și chiar 20.

„Noi facem o producție mai naturală. Coacem carnea pe lemn natural: stejar și salcâm, sunt metode tradiționale, cum făceau părinții noștri acasă”, povestește antreprenorul.

Pentru realizarea afacerii cei doi antreprenori au primit un grant din Polonia, dar au fost suținuți și de primarul satului.

„Bucuria principală este că mă aflu acasă, lângă părinți, lângă prieteni, pentru că și eu am avut gândul să plec peste hotare, dar m-am apucat de business pe loc și socot că reușesc, datorită prietenului meu, care a venit cu ideea și cu tehnologia coacerii cărnii”, a adăugat Vladimir Stratanenco.

Fabrica_de_mezeluri Fabrica_de_mezeluri Fabrica_de_mezeluri Vladimir_Stratanenco „Cât ai zice UE”
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.