Prima pagină / Oameni / Business  /  (Video) Dumitru Micușa, stilistul care cucerește prin originalitate

(Video) Dumitru Micușa, stilistul care cucerește prin originalitate imprimare

11.11.2016  

„Peluquero del Mundo” sau „Frizerul Lumii” așa este recunoscut Dumitru Micușa. Tânărul stilist care încă de când avea 15 ani, a pornit în lume cu foarfeca în mână și dorință de a acumula experiență. Cu toate că este fiul renumitului stilist din Moldova Victor Micușa, Dumitru muncește în fiecare zi pentru a-și crea propria personalitate. Primele încercări în acest domeniu au fost adevărate provocări.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Dumitru Micușa a povestit și echipei Stiripozitive despre experiența și impresiile în acest domeniu:

wertyui

wsedrty7u8iop

„În primul rând sunt băiat și nu prea am avut contact cu părul lung, voi, fetele, vă mai pieptănați. Mi-a fost complicat la început să comunic cu clientele de genul feminin, mai apoi să le fac ceva în păr, pentru că e o chestie capricioasă, ceea ce necesită atitudine. Trebuie să vezi femeia ce reprezintă, în ce domeniu lucrează, cum se comportă în viață, cum preferă ea să fie și atunci îi creez un stil”, precizează stilistul.

we4r5t6y78

sedrftgyhuio

Pe lângă profesia de stilist, Dumitru mai este student deja al treilea an la Facultatea de Psihologie, ULIM, cu toate acestea, nu folosește anumite tehnici de manipulare, pentru a convinge un bărbat, dar mai ales o femeie, ce frizură i s-ar potrivi, împreună ajung la un compromis.

„Prefer să-i vorbesc din suflet, nu folosesc anumite tehnici de manipulare, chiar nu le știu, însă cred că ele s-au antrenat de la sine. Mă uit la o femeie imaginându-mi cum mi-aș dori eu s-o văd și cum ar fi mai atrăgătoare pentru mine”, mai adaugă Dumitru.

sderftyu8i

wsertyu7

Dumitru preferă să călătorească, nu ca un simplu turist, ci preferă să descopere mult mai profund cultura interioară a fiecărei națiuni. America Latină este destinația unde stilistul a acumulat cea mai multă experiență, aici a tuns oamenii în stradă și a legat noi prietenii, creându-și astfel și proiectul „Frizerul Lumii”.

wert56y7u8i90

sdertyu8i9o0pp

„Majoritatea stiliștilor au scopul de a face ceva cât mai exclusiv, cât mai inaccesibil și cât mai scump. La mine s-a format de la început dorința de a cunoaște oamenii. Astfel, am creat Proiectul „Frizerul Lumii”, aici îmi întindeam salonașul în stradă, cu elementele strict necesare, cu energia electrică pe care mi-o ofere primăria locală. Așa oamenii veneau, se interesau, îmi vedeau portofoliu, căpătau încredere și se așezau la tuns”, spune Dumitu Micușa.

edrtyu7890

Dacă vă întrebați de politica de preț?! Atunci trebuie să știți că pentru o simplă frizur, ar trebuie să scoateți din buzunar de la 200 sute până la 400 sute de lei.

ert6y7u890

Dumitru Micușa poate fi numit adevărat Don Quixote,  plin de aventuri și dorință de a călători și în continuare pentru a descoperi lucruri noi, pe care mai apoi să le poată împărtăși și cu cei din jur.

swedrt6y7u890-

Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: Arhivă personală

Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa Salon Dumitru Micusa
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.