Prima pagină / Oameni / Business  /  Muzele MOVE colorează sezonul rece

Muzele MOVE colorează sezonul rece imprimare

10.09.2018  

Descoperă atmosfera artistică și boemă inspirată de noua colecție pentru sezonul rece FW 18/19 semnată de brand-ul MOVE. Campania „Bohemian Muses” dezvăluie versatilitatea pieselor pictate manual, fiind puternic accesorizate în stilul anilor "80.

Inspirația pentru noua colecție pentru sezonul rece FW 18/19, semnată de brand-ul MOVE, pornește de la tabloul unei grădini magice, pline de plante colorate intens în nuanțe hipnotice. Anturajul grădinii suprarealiste este redat prin structuri și compoziții complexe.

Designerul Lilia SURDU amintește că „stofa de bază a unei colecții MOVE rămâne a fi mătasea, iar inspirația mereu vine din natură. Persistă și ideea de „wearable art”, unde fiecare piesă vestimentară este o operă de artă unică”.

În colecție predomină stofele din mătase naturală, de o densitate mai mare,  specifice pentru sezonul rece și catifeaua în nuanțe de dusty pink și negru. Piesele sunt pictate manual, iar paleta de culori reprezintă un amestec de tonuri intense ca ultraviolet, nebulas blue, red pear și green dark. Pentru ținute rafinate vă propunem rochii drapate și bluze lejere. De asemenea, găsiți piese în vogă ca rochia-capot, care poate fi purtată deaspura unei ținute cu pantaloni sau tradițional ca o rochie.

MOVE crează haine din mătase naturală, pictate manual pentru iubitorii de artă. Fiecare rochie este o filă albă unde colorăm o istorie. Compozițiile desenate pe haine sunt unice, iar replicile acestora diferă ușor, ceea ce reprezintă dovada muncii meticuloase a artiștilor noștri. Produsele MOVE pot fi achiziționate în Chișinău, Paris și Milano.

Colecția FW 18/19 este disponibină în MOVE Showroom: Chișinău, str. Sfatul Țării, 21, nr.2

***

Inițiativă susținută DIN INIMĂ

Brand: MOVE Womenswear

Styling&Foto: Natalia Mitereva

Video director: Marina Bernaz 

Models: Cătălina Postolachi, Lera Kravcenco

MUAH: Zoe Zueva

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.