print
(VIDEO) Rada Șpac: Știu tot ce gândesc mămicile, deoarece eu sunt una dintre ele
09.11.2017
1218

Proiectul Mami&Co Fair a apărut în gândurile intervievatei noastre acum 1 an în urmă. A apărut din lipsa unor terenuri special amenajate pentru copii cât și din lipsa unor cluburi zilnice de socializare a mamelor amplasate în apropriere de copii acestora. Astfel, apariția acestui proiect presupune un eveniment de familie unde mamele au ocazia să facă un ban de buzunar, să socializeze și să elibereze casa de lucruri inutile. Coordonatoarea proiectului ne-a destăinuit detalii absolut fantastice, detalii ce nu pot fi găsite la un simplu click pe google sau pe pagina de facebook a acesteia. În acest sens, aceasta ne spune următorul lucru: „Când este necesară organizarea unui eveniment marca Mami&Co Fair, atunci acesta îmi ia nu mai mult de oră, iar dacă pe ordinea de zi apare un eveniment sugerat, propus de către alți oameni, atunci organizarea acestuia îmi ia doar o zi”.

Deși ne-a spus că nu se simte o persoană încrezută în forțele proprii și că sunt zile când șchiopătează, aceasta are mereu nevoie de susținerea oamenilor care o înconjoară. În fața noastră, Rada Șpac, a apărut ca o mamă grijulie mai întâi de toate, o femeie optimistă și sinceră, curajoasă și puternică care este mereu gata să înfrunte orice obstacol apărut în calea lucrurilor frumoase și benefice societății.

Cu 10 lei în buzunar poți să te pornești la drum, tot ce contează este ceea ce iese din gura ta. Dacă impresionezi, peste o oră poți să fii cu buzunarele pline. Contează cum gândești, pe unde calci și chiar dacă ai călcat strâmb să nu te oprești.” a spus Rada Șpac.

 Voi ce părere aveți, este posibil oare?

Pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect, priviți interviul integral realizat de către Stiripozitive.eu.

Iar pentru a lua legătura cu organizatoarea, accesați pagina de Facebook!

Vizionare plăcută!

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Video: Alexei Gurduza

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.