print
Şi-a transformat pasiunea, într-o afacere profitabilă. Ana Tarasiuc crează genţi comode şi utile
30.05.2018
1684

Preţurile genților sunt stabilite în dependenţă de materiale şi tehnicile de decor pe care le foloseşte în realizarea creaţiilor sale. Deci, totul depinde de preferinţele fiecărui client în parte. Poftele şi capriciile oamenilor sunt realizate manual 100% şi cu maximă grijă, dăruire şi creativitate.

„Iniţial, clienţii mei au fost prietenii, cunoscuţii... cei cu care interacționam zi de zi. Apoi încet cercul lor s-a mărit, am început să fac livrări şi peste hotare. Îmi place să ştiu cine îmi cumpără produsul meu. Clienţii mei sunt mai libertini de felul lor, tineri activi ce duc un mod de viaţă dinamic şi practic, fiindcă accesoriile care le confecţionez sunt utile şi foarte comode."

Sunt genţi pe care le confecţionează într-un timp rapid, dar altele necesită mai multe zile, din motiv că fiecare imprimeu contează, iar totodată, depinde mult şi de proporţiile dorite.

„Totul începe de la idee, apoi urmează căutări de stofe şi tehnici de decor. Stofele care le folosesc sunt naturale, îmi place să lucrez cu ele, sunt mai plăcute la atingere şi doar pe ele pot face printuri. Cumpăr stofe de aici, din ţară şi de peste hotarele ei."

Creatoarea spune că are mai multe surse de inspiraţie, dar cu toate acestea cel mai bine se simte în sânul naturii, aceasta fiind şi sursa de bază în lucrările ei.

La întrebarea care a fost cea mai scumpă comandă de până acum, Ana ne-a mărturisit că „Cel mai scump a fost un rucsac care a costat 950 lei.” De aici ne dăm seama că de fapt, rucsacurile pe lângă faptul că sunt foarte creative, acestea mai şi sunt foarte accesbile, în primul rând să nu uităm, acestea pot fi unice, deoarece sunt realizate individual, după dorinţa fiecăruia dintre noi.

„Mă bucur că clienţii mei sunt oameni interesanţi şi creativi, ei mă admiră pe mine şi creaţiile mele, în primul rând, ei mă şi încurajează să creez. Cele mai populare genți sunt cele de culoare închisă, deoarece ele sunt mai practice şi se potrivesc la orice ţinută.”

Spune că îi place procesul de concepere, de căutare a ideilor şi de executare a lor. Potrivit creatoarei, cel mai plăcut moment este atunci când vezi lucrarea gata, atunci ea se simte cu adevărat împlinită, mândră de lucrările ei.

Are planuri mari de viitor, îşi doreşte să se extindă şi să devină tot mai bună în ceea ce face, iar asta presupune cât mai mulţi clienţi fericiţi şi mulţumiţi, şi cât mai multe genţi care să bucure privirea oricui.

„Cred că totul ce se întâmplă în viaţă are un scop bine definit şi că de obicei este o alegere. Cel mai mare secret e să-ţi faci munca cu plăcere şi dăruire de sine, doar în aşa mod poţi avea rezultate frumoase şi clienţi mulţumiţi.”, conchide Ana.

Explore. Dream. Discover. Este motto-ul dupa care se conduce Ana, creatoarea noastră şi cel care îi caracterizează brandul ei, Pannikin.

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Sursă foto: Arhivă personală

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.