print
Recomandări pentru o zi de vineri
08.02.2019
1277

 

Ce citim?

Pentru că, astăzi este şi ziua în care s-a născut, scriitorul francez şi precursorul literaturii ştiinţifico-fantastice, Jules Verne, îl putem omagia cu citirea sau recitirea cărţilor sale. Astfel reuşim să evadăm din rutina zilnic în lumea unor călătorii ameţitoare. Tot de ce ai nevoie este una din aceste cărţi:

„Cinci săptămâni în balon”

„Copii căpitanului Grant”

„Ocolul pământului în optzeci de zile”

„Steaua Sudului”

„Vulcanul de aur”

„De la Pământ la Lună”

„Douăzeci de mii de leghe sub mări”

„Robur Cuceritorul”

Ce vizionăm?

La Cinematograful Patria puteţi descoperi crima din Buckingham Palace, alături de Sherlock Holmes şi Doctor Watson. Filmul „HOLMES ŞI WATSON” începe la 17:40.

Puteţi urmări comedia ”FAMILIE DE-A GATA” despre soart soţilor care au hotărât să devină părinţi adoptivi a trei copii. Pentru a obţine mult aşteptatele cuvinte „mama” şi „tata” aceştia urmează o calea deloc uşoară, dar nelipsită de zâmbete şi dragoste.

Ce spectacole urmărim?

Pentru data de 8 februarie, Teatrul  „Satiricus I.L.Caragiale” ne propune spectacolul „Vin, femei şi tot ce vrei”, o definiţie cât se poate de potrivită pentru o zi de vineri.

Teatrul „Mihai Eminescu” vine în această seară cu spectacolul „Livada de vişini” în regia lui Alexandru Cozub.

Pentru un final de săptămână cât se poate de reușit nu aveţi decât să vă alegeţi formula potrivită din cele propuse sau să o găsiţi de sine stătător.

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.