print
Inna Jeleascova îți spune unde să practici arta urbană
01.08.2019
1838

„Am făcut cunoștință cu această cultură cu 8 ani în urmă. Am început cu graffiti clasic, simplu și acum am ajuns să-mi creez propriul  stil care constă din forme 3D și caligrafie. „Urban Spirit” a apărut mult mai târziu, deja de 4 ani, când a apărut ideea că vreau nu doar să mă dezvolt pe mine în această cultură, dar să ajut și pe alte persoane să se regăsească în ea. Este o cultură vastă, care cuprinde foarte multe elemente cum ar fi - graffiti, breakdance, hip hop, workout, parkour, streetball, skateboarding etc. ”

A venit conștientizarea faptului că avem foarte mulți copii și tineri care ar vrea să se dezvolte în unul sau mai multe din aceste domenii, dar nu au nici un suport pentru asta, nu se organizează festivaluri, concursuri, workshop-uri la acest subiect, unii nu au unde să se ocupe sau nu găsesc oamenii care i-ar susține și îndrepta în direcția corectă, i-ar învăța etc.” a precizat Inna.

În decursul a patru ani de activitate, „Urban Spirit” a organizat numeroase workshop-uri, masterclass-uri, festivaluri etc.

„Colaboratorii „Urban Spirit” nu sunt numeroși, dar de încredere. Am reușit să creăm o adevărată familie, o reuniune a oamenilor care activând separat în una din direcția culturii urbane, ulterior am hotărât că împreună vom reuși să facem mult mai multe.”

„Ultimul festival pe care l-am organizat este „Urban Vibes”, are loc în mai, al treilea an consecutiv și a reușit să adune aproximativ 350 de persoane implicate în diverse direcții - grafitti, breaking și hip hop dans, workout, parkour și streetball.”

Către doritorii de a se alătura „Urban Spirit”, Inna Jeleascova vine cu un singur îndemn:

„Oricine se pot dezvolta în orice direcție a acestei culturi indiferent de starea financiară. Nu este neapărat să frecventezi masterclass-uri sau cursuri costisitoare, ceea ce contează este inspirația. Suntem ușor de găsit, suntem pe Facebook, Instagram, unde găsiți telefonul și email-ul meu. Vă puteți adresa cu orice întrebare, suntem mereu deschiși spre comunicare.”

Reporter: Vlada Popsuico

Imagini video:  Alexei Gurduza

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.