print
10 idei romantice cu bani puțini!
13.02.2013
21651

Lanterne zburătoare. Puteți merge împreună, după lăsarea întunericului, la ieșirea din oraș, undeva pe un punct mai înalt pentru a lansa lanternele zburătoare chinezești. Investiția nu vă va duce mai mult de 90 lei pentru 3 lanterne. Le puteți găsi pe site-urile de anunțuri.

Drum de petale de trandafiri. Dacă stați împreună poți însemna drumurile prin casă pe care le face de dimineață cu petale de trandafir: de la pat spre baie, bucătărie. Dacă nu stați împreună, poți trasa o cale de petale de la ieșirea din apartament pînă la ieșirea din bloc. Vei plăti cam 150 lei pentru o pungă de petale de trandafir.

Îi plac lumânările? Atunci scrie-i sub balcon din lumânări aprinse „Te iubesc!" sau orice alt cuvânt care este semnificativ pentru relația voastră! Apoi sună pe telefon și roagă să iasă la geam!

Dacă vă plac jocurile în doi, atunci o idee potrivită poate fi un drum de bilețele de la pat (casă) pînă la locul în care poți să organizezi o cină romantică într-un local sau până în parc. Pe fiecare din bilețele poți scrie destinația următorului pas. Poți face asta și în apartament, scriind pe bilețele ghicitori sau jocuri.

Strecoară-i în buzunare, agendă, servietă, în telefon în reminder,  bilețele mici cu declarații de dragoste. Lasă-l să descopere toată ziua cât de mult îl iubești!

Încarcă piesa lentă preferată a voastră pe telefon. Stabilește să vă întâlniți în oraș, mai apoi mergeți împreună într-un loc mai ferit sau pe acoperișul unui bloc (dar să fiți în siguranță), pune melodia și invită la dans. Poți lua cu tine și o sticlă mică de vin și 2 pahare și lumânări mici câteva.

Surprinde toată ziua cu sms-uri romantice și e-mail-uri cu text și poze. Încearcă să găsești citate interesante, care să îi amintească de voi.

Filmează cu telefonul mobil sau camera video un filmuleț de felicitare sau înscrie un mesaj vocal, pe fundal muzical. Poți să îl pui pe Youtube (ai grijă să rămână privat) sau să îl expediezi pe e-mail.

Pregătește la venirea acasă baia fierbinte cu spumă și petale de trandafiri, apoi, după baie, leagă ochii cu o dantelă sau panglică de mătase și fă un masaj romantic cu ulei.

Termos cu ceai fierbinte și dulce, păturică caldă, prăjituri inimioare și lumânări mici câteva. Puteți merge să stați îmbrățișați sub păturică cu ceai cald, în parc.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.