print
Prima ediție a taberei de vară fetele “Rocketele” a luat sfârșit
01.09.2017
2169

În perioada 22-27 august la Chișinău s-a desfășurat Școala de vară pentru fete “Rocketele”, organizată de POT Music. Timp de 6 zile, cele 25 de participante au avut posibilitatea să interacționeze cu traineri (femei) cu experiență în domeniul muzicii și să acumuleze cunoștințe de lucru în echipă, dar și să afle despre etapele de dezvoltare ale unei trupe muzicale de fete.

În cadrul proiectului „Rocketele" au participat fete cu vârsta cuprinsă între 13 și 24 de ani; fete pasionate de muzică, dar nu neapărat și cu experiență sau cunoștințe muzicale.

Școala de vară "Rocketele" a fost organizată pentru prima dată la Chișinău, fiind inspirat din conceptul suedez - Popkollo, școala de vară organizată în Suedia și care are la bază principiul - fete pentru fete. Astfel, fetele participante, au fost instruite în exclusivitate de femei, invitate din Suedia și traineri locali.

Pe parcursul repetițiilor și atelierilor de scriere a pieselor, participantele au dat dovadă de creativitate și mult entuziasm.

Acest proiect a fost realizat de „POT Music" cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei, cu suportul Confederației Elvețiene și Institutului Suedez.

Reporter: Tatiana Munteanu

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.