print
10 recomandări de la persoanele care au reușit să-și transforme pasiunea în afacere
21.08.2020
846

Rodica Cheptine, make-up artistă, fondatoarea „Makeup Studio by Dika Cheptine:

„Creșterea vertiginoasă de doi - trei ani nu îți permite neapărat să înțelegi tot ce ar trebui să înțelegi despre profesia asta. Faptul că am văzut mai multe situații și mai mulți oameni, și am colaborat cu mai mulți oameni la rând, făcând repetativ același lucru, mi-a cizelat niște capacități pe care eu în timp scurt nu le-aș fi obținut.”

 

Denisa-Daniela Beregoi, fondatoarea „Saphir Bouquets”: „A pornit totul de la o glumă și nu aș fi crezut că se va transforma în ceva serios. M-am gândit că produsele alimentare, de exemplu mezelurile, sau dulciurile pot fi transformate în buchete care vor bucura mult atât bărbații cât și femeile.”

 

Tatiana Codreanu, fondatoarea salonului „Micora”:

„Începând cu 10 ani în urmă când am luat prima mea diplomă, eu am continuat să învăț. Făceam cel puțin două-trei cursuri pe an, deoarece simțeam nevoia și dorința de a crește profesional.”

 

Valentina Buhna, fondatoarea brandului „Flavorya”: „Mereu auzeam că nu trebuie să te temi de eșec. Așa și este! Fiecare eșec sau reușită te învață lecții pe care nu ai putea să le înveți nicăieri în altă parte. Secretul este în pașii mici, pe care trebuie să-i faci în afacere, pentru a evita eventualele eșecuri mari.”

 

Cristina Blanari, handmade artistă, fondatoarea „LaBoutique”: „Primul pas spre această pasiune a fost când mi-am confecționat propriile invitații la nuntă. Apoi au trecut ceva ani ca această idee de afacere să fie gândită și pusă în practică.”

 

Natalia Matiescu – brutăreasa, fondatoarea „Iarba noastră”: „Eu sunt o fire de om care „dați-mi pace și eu vă dau o mie de ori pace”. Eu nu sunt persoana care să ia inițiativa în mâini. Fac o pâine, două, mie mi-e bine, dar oamenii au văzut un potențial în mine mult mai mare și m-au scos din zona mea de confort.”

 

Galina Tomaș, fondatoarea rețelei Unica Sport, cabinetului de nutriție „Galina Tomaș” și revistei Unica.md: „Dacă înveți, atunci dificultățile devin trepte care te duc spre succes. Din considerentul acesta, pot să spun că etape de creștere sau trepte au fost și în domeniul managementului, marketingului, și în domeniul formării echipelor, practic în toate domeniile.”

 

Viorel Belinschii, fotograf: „În ziua de azi nu poți să te ții mult pe piață dacă nu faci un produs bun, dar pentru restul există foarte multe metode de promovare pe care le folosesc și eu: Facebook, Instagram și Google etc.”

 

Iraida Garabagiu, meșteră artizanală, fondatoarea „Fortunela Beauty”: „Eu mă bazez doar pe cunoștințele proprii, pe ceea ce simt. Dacă nu simt produsul care urmează a fi realizat în urma unei solicitări, nu-l fac. Încep să creez ceva doar dacă am studii și informații destule.”

 

Virginia Bejenaru, fondatoarea „Fragon Art”: „Ideea de a deschide o mică afacere a fost foarte spontană, am fost motivată de soțul meu. El a văzut o domnișoară cu geaca pictată și mi-a spus să încerc și eu, pentru că este o idee foarte interesantă. A doua zi mi-am cumpărat o geacă simplă, culori și am încercat să pictez. Mi-a plăcut atât de mult rezultatul încât am decis că trebuie să arăt asta și oamenilor.”

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.