print
Despre jurnalism şi verticalitate
21.03.2019
1708

 

„Persoana care are în vizorul său de zeci de ani omul şi probleme societăţii”, astfel a fost prezentată Victoria Popa, tinerilor jurnalişti, de către lectorul universitar, Ana Viziru-Stegărescu.

Doamna Victoria Popa a venit cu sfaturi pentru tinerii jurnalişti şi mici şiretlicuri, cum ar fi: de a ţine reportofonul puţin mai în umbră pentru a nu inhiba interlocutorul sau de a fi atenţi la „perlele” rostite de persoanele publice.

Totodată la întrebarea adresată de studenţi referitor la dacă a recurs vreodată la şiretlicuri care vin în contradicţie cu legea, dumneaei a răspuns cu un „Nu” categoric, precizând că se conduce ,în primul rând, de legea de a fi om.  „Fiecare până la urmă are adevărul său”, menirea jurnalistului este să-l pună în lumină pe cel însoţit de argumente veridice.

După cum şi a recomandat studenţilor, Victoria Popa, le-a vorbit „simplu, dar nu simplist”.

„Mi-a plăcut mult întâlnirea de astăzi cu doamna Victoria. Am aflat multe lucruri utile care le voi aplica în viitoarea mea carieră. Am apreciat faptul că încearcă mereu să procedeze omeneşte, iar sfaturile primite le voi urma cu siguranţă.”, a afirmat, studenta anului întâi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Lanciu Irina.

Popsuico Vlada

Fotografii: Graur Octavian

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.