print
(VIDEO) O nouă ediție de distracții și shopping accesibil la aniversarea unui an de activitate Mami&Co
28.05.2018
867

Haine noi sau la mâna a doua, încălţăminte, accesorii, jucării dar şi alte lucruri pentru întreaga familie au fost expuse spre comercializare la târgul organizat cu ocazia aniversării Mami&Co.

Mamele au avut posibilitatea să facă cumpărături, să socializeze şi să-şi privească copii care se distrau din plin. La eveniment au fost organizate concursuri distractive atât pentru copii cât şi pentru părinţi, cu premii valoroase.

Vedetele zilei au fost însuşi copiii. Aceştia s-au distrat de minune, au dansat şi au cântat, au zâmbit şi s-au plimbat cu trenuleţul.

Cei care au adus culoare la eveniment şi multe zâmbete pe faţa copiilor au fost echipa Buburuza Mela, care încă de la începutul zilei au antrenat copii în dansuri şi jocuri. 

Evenimentul a avut şi un caz de caritate, unde fiecare dintre cei prezenţi au putut dona bani, şi nu doar, pentru o familie nevoiaşă.

Părinţii s-au arătat a fi fericiţi, împliniţi şi motivaţi să mai participe şi la alte ediţii de Mami&Co.

Proiectul Mami&Co a fost lansat  anul trecut de către Rada Şpac, acesta reprezintă un eveniment de familie unde mamele au ocazia să facă un ban de buzunar, să socializeze între ele, să elibereze casa de lucruri inutile iar copiii au parte de multă distracţie, cu toate acestea, la fiecare ediţie, sunt salvate vieţi la propriu, prin intermediul actelor de caritate. 

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.