print
Grigore Coroi: eTwinning, platforma care mă inspiră să creez!
26.12.2018
2429

Grigore Coroi  este elev, Liceul Teoretic „Meşterul Manole”, s. Sălcuţa, r. Căuşeni.

„M-am născut într-o zi cu poetul Grigore Vieru şi sunt foarte mândru de aceasta.”

„Şcoala reprezintă pentru mine spaţiul în care eu creez. Platforma eTwinning îmi oferă această posibilitate. eTwinning este o platformă educaţională care ne dezvoltă abilităţile. Sunt multe proiecte în care noi, elevii, ne implicăm.”

„Cel mai mult mi-a plăcut proiectul „Cunoaşte-te pe tine însuţi”. Acest proiect ne-a făcut să descoperim abilităţi de care nici nu ştiam până atunci. Eu am descoperit că îmi place să desenez şi chiar îmi reuşeşte. Am desenat elefanţi şi mai multe păsări.”

„Un alt proiect deosebit a fost „Soarele din mânuţe”. Doamna Natalia, învăţătoarea noastră, a desenat un soare pe o coală mare de hârtie, iar noi, cu mânuţele trecute prin acuarelă galbenă, am lipit raze. Şi mi-am mai adus aminte de un proiect, „Planeta Minune” s-a intitulat şi sarcina noastră era să desenăm planeta Pământ. Dar trebuia să scriem un mesaj pentru desenul nostru. Am decis să scriu despre prietenie şi am formulat aşa: „Nu contează etnia sau ţara din care eşti, toţi suntem prieteni”.

„La final, aş vrea să vă spun că una din dorinţele mele este să mergem toată clasa în vizită la elevii cu care facem proiecte pe platforma eTwinning. Mi-ar plăcea să mergem în România, acolo avem mulţi prieteni. Şi aş mai vrea ca profesoara din România, care e colega învăţătoarei mele pe platformă, să viziteze liceul nostru. Atunci i-aş spune că şcoala mea este mândră de proiectele pe care le iniţiază şi i-aş mulţumi pentru aceasta.”

eTwinning, platforma care mă inspiră să creez!

Proiectul eTwinning plus este parte a Programului Erasmus+ finanţat de Uniunea Europeană. Proiectul este cofinanţat în Republica Moldova din resursele acordate de Gurvenul Suediei. Ministerul Educaţiei,  Culturii şi cercetării al Republicii Moldova a desemnat Fundaţia Est-Europeană în calitate de agenţia Naţională de suport pentru a implimenta proiectul eTwinning Plus în Republica Moldova.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.