print
Spectacol culinar cu cei mai buni bucătari din Chișinău la recenta ediție de SUMMER BERRY FAIR
14.08.2018
3228

 

La recenta ediție de Summer Berry Fair și-au vândut roada de pomușoare 15 agricultori din 11 raioanele ale țării, inclusiv din stânga Nistrului, Edineț, Râșcani, Orhei, Telenești, Bălți, Ialoveni, Glodeni, Strășeni,Ungheni, Nisporeni și Chițcani. 

Vedetele acestei ediții SUMMER BERRY FAIR, au fost afinele, aronia, murele, măceșuș și goji, însă vizitatorii au mai putut cumpăra zmeură și struguri de masă, aduse din stânga Nistrului!

La târg au participat și câțiva apicultori care beneficiază de sprijinul USAID. Aceștia au vândut aproape 50 de kilograme de miere.

Tradiționalii patiseri, care s-au întrecut la creativitate și talent au venit cu peste 70 de kilograme de deserturi cu pomușoare:  mousse-uri, tarte, smothie-uri și alte bunătăți.

La târgul Summer Berry Fair au venit peste 3.000 vizitatori. În urma celor trei ediții din această vară, s-au vândut circa 8 tone de pomușoare, 180 kg de deserturi și 70 kg de miere! În total au participat 25 de agricultori, din 17 colțuri ale țării, inclusiv din stânga Nistrului 

Un eveniment Klumea organizat pentru Asociația "Pomușoarele Moldovei", susținut de USAID, HEKS și CCA.

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.