print
(Galerie foto) Zeci de companii din toate domeniile angajează la Târgul de Cariere
21.09.2018
2651

Locurile de munca oferite sunt din domeniile: Limbi străine, IT, Retail, Audit-financiar, Automotive, Marketing, Servicii. Peste 40 de firme așteaptă să te cunoască în cele doua zile ale evenimentului.

La ediția din primăvara a Târgul de Cariere Chișinău, aproximativ 3300 de candidați au participat la eveniment. Organizatorii se așteaptă ca numărul sa fie depășit în sezonul acesta.

„Ne bucura faptul ca le putem oferi candidaților posibilitatea de a se angaja la peste 40 de companii participante la Târgul de Cariere Chișinău. Fiecare nouă ediție reprezintă o șansă în plus pentru aceștia de a-și schimba cariera. Exista numeroase oportunități de angajare de neratat, așadar îi sfătuim pe toți cei interesați de un loc de muncă să participe la târg. Speram să depășim numărul de candidați din sezonul precedent. Sfatul nostru este sa veniți cu CV-ul printat la eveniment", a declarat Alina Agafitei, PR-ul Târgului de Cariere.

Evenimentul se va desfășura pe 21 și 22 septembrie la Palatul Național "Nicolae Sulac", începând cu ora 10:00. Intrarea va fi libera în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii găsiți aici.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de cariera din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de doua ori pe an, în sezonul de primăvara și cel de toamna. 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.