print
(VIDEO) Muzică live și poezie. Jurnalista Adriana Vasilcov şi-a lansat primul volum de poezii intitulat „Rozmarin”
14.05.2018
1933

Evenimentul a fost mai deosebit, din moment ce scriitoarea a decis să-și lanseze volumul de versuri într-un parc din capitală, alături de familie/prieteni/colegi de breaslă, cu muzică live și licori savuroase.

Cu multe vorbe bune, prezent a fost și editorul cărții, Dumitru Mircea, care a recunoscut, este mândru de colaborarea și relația de prietenie dintre el și autoare.

Atmosfera relaxantă a serii a fost întreținută de către interpreții Olga Roman și Viorel Grecu, care au cântat muzică live. 

Cei prezenți la eveniment, ne-au mărturisit că au fost curioși să o cunoască personal pe Adriana, fiind impresionați de poeziile acesteia lecturate în mediul online. Rezultatul a fost la înălțime, invitații catalogând lansarea drept originală și foarte plăcută.

Autoarea cărții a precizat, de asemenea, că în acest volum sunt 50 de poezii, dintre care doar prima și ultima poezie au un titlu.

Cei prezenți s-au grăbit să facă fotografii cu scriitoarea, drept amintire a acestei zile condimentată cu mult „Rozmarin". 

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.